Coiffure Lafayette

logo coiffure lafayette

IT'S NOT JUST ABOUT HAIR,
IT'S ABOUT FASHION

Art Wall & Blog

Het is geen lange weg van creatieve kapsels en trends in haarverzorging en mode naar beeldende kunst. Ze activeren de esthetische gevoeligheden die bedoeld of onbedoeld een emotionele reactie oproepen. Zowel een kapper als een kunstenaar probeert te doorgronden wat esthetiek effect heeft en gaat op zoek naar deze schoonheid.

Wij zijn gefascineerd door dit hele spectrum. Daarom bieden we de muren van het kapsalon aan als canvas voor jonge kunstenaars. Zij kunnen hier hun schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken en kleine installaties exposeren en te koop aanbieden.

Coiffure Lafayette wil jonge kunstenaars ondersteunen. Op deze manier worden hun werken gezien door de talrijke ogen die elke dag in het kapsalon langskomen. Geïnteresseerden kunnen steeds bij ons informeren om hun favoriete kunstwerk te kopen.

Volg ons

Voor meer informatie over de kunstenaars en hun werken, mode, onze inspiraties, onze kapsels en ons kapsalon, of haarverzorging in het algemeen: spreek ons aan in de zaak of volg ons op Facebook.

Coiffure-Lafayette-Art-Wall